lauantai 8. syyskuuta 2012

Helmi ratsailla ja maastossa C;





Menin sinin kaa aamul tallille ja otettii heti riksu ja hessu harjattavaks. Aateltii lähtee heti maastoon ettei kerkeis alkaa sataa. Helmi (5w) oli siellä tänää ja hää autteli meit harjaukses ja näi :) Sit annettii hänelle kyytii vähä riksul pari kertaa tallii ympäri. Helmi jopa ravas vähäsen ja iha yksin oli siel seläs. Sini talutti ja mie olin siin vieres kattoo et ei tipu. 

Sitten hessu mukaan ja maastoilee. Suopellolle päin ja otettiin tosi pitkät alkukäynnit. Sitten ravailtiin aika paljon ja parit laukkapätkät otettii myös C: Riksu oli kaikin puolin mukava mitänyt riksu ei hessust tykänny oikee :') Yritti vaa purra ja sit ku hessu oli edel ni tultii vaa takan korvat luimus! Ei kerenny alkaa satamaa onneks ja tallil varusteet pois. Helmi istu viel siin selässä koko harjauksen alan ja ku laitoin linimenttei. Riksu vietii karsinaa hetkeks ja sitte viel oli pihalkii 1h.




Tilasin annin ja jennin kaa eile riksulle kaikkee mm.satulavyö , otsahihna ja kaikkee muuta mukavaa ;)) Sitte ku ne tulee ni kuvaan ne tänne! 

Ei kommentteja: