lauantai 7. huhtikuuta 2012

Rallia ja piuhoja! :D



Riksu taas aamusta pihalla ja repivät hessun kanssa päitsiä toisiltaan, hirvitti ihan et millo ne menee rikki. :s Siivoiltii karsinat ja haettii poitsu pihalta pois harjattavaks.

Laitettii riksulle ekaa kertaa korvahuppu ja sellaset piuhat (en muista nimeä). Piuhojen kanssa olis tarkotus opetella et sitä päätä ei tarvii pitää kokoajan yläilmoissa niiku ravurit, ja riksuhan ennen oli ravuri. Ei riksu oo ilman niitäkää pää ylhääl kokoajan, mut tarkotus ois opetella kuitenki pitää sitä päätä vähän alempana. Ääääh! en osaa selittää...

Lähettii kuitenki kentälle ja tierotti vähäsen ja kenttä oli aika huonossa kunnossa muutenki. Ravattii siellä pätkiä ja käveltii.




Otettii piuhat pois ja lähettii formuloimaa tielle. Hakattii tierat pois jalustimilla ja sen jälkee ne pysy loitolla! :) Molemmat nosti pari laukkaa ja sit ravailtiin. Riksu tuntu tykkäävän ja yks ilopukkiki sieltä tuli. :D Käveltii sit kakspäällä pitkät loppukäynnit siel tiellä. Riksu oli hieno poika! :))

Edustetaan :'D

Talli juoma! :)

 Huomenna yritän keretä tehdä videon tän päivän ralleista tiellä.... Joten se ehkä huomenna! Ja lupasin teille venyttely videon! ( blogger ei suostunu laittamaa vaan kun ton yhen, ni kumartamine jäi pois :< )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VALOJA ES-JONNET!!!!!!

julia kirjoitti...

TÖTTÖRÖÖ !!