sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Maastolenkki ja aurinkoa vaikka toisille jakaa! :)

Tänään laitoin jo kesä kengät ja ratsastushousut :P Oli ihanan aurinkoista!<3 Oli ihan outoo ratsastaa kesäratsareissa ja pompotti paljon enemmän riksun ravi :s Kait siihen tottuu... Ja riksuki tuntu paljon korkeemmalta! :D

Muuten kokeiltii uutta juttua! Nimittäin laittettiin valjasrasvaa hevojen kavoihin, sillee sinne pohjaan ja vaan säteen lähelle. Se autto ettei tulis nii paljo tieroja. Riksulle toimi jotenki, ei tullu niin helposti ja pienempiä tuli jos tuli, ja lähti helposti pois. Kannattaa kokeilla!

Käytii ampumaradanlenkki. Laura tuli Bennolla seurana :) Tiet oli ihanasti jo jostai kohalta sulanu hiekalle ja pois tullessa oli jo koko tie leveydeltää sulanu hiekalle parista kohtaa. :) Ootan niin kesää.

Ampumaradalla oli just menos vissii jotkut ampumiskisat, sillä koko ajan kuulu jotai ammuntaa. Konit oli iha lähössä häntä koipien välis tallille, mut kyl ne siit sitte... :'D Just ku luultii et nyt se loppu ni joku alko ampuu sarjalla hirveetä vauhtii ja riksulle tuli hätäpaskatkii, ja tietty benno teki heti perässä ku huomas et riksu... :')

Ravailtii jonku verran ja pitkii käynti pätkii ja kaks kunnon spurtti laukkaa. Riksun kunto on kasvanu ja se jaksaa ottaa pitempiä spurtteja ja pitempiä askelia, eikä puuskuta nii helposti. Benno jäi vähän taakse ku riksu otti spurtin :D Hieno poika oli!

Jenni meni riksulla loppu käynnit tiellä. :) Otin myös tallin pihassa pari kuvaa poitsusta ja jennistä.








Näin meillä harjaillaan hevosta, mites teillä? :'D

Ei kommentteja: