sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevät tuloillaan! :)

Aurinko paistaa ja hiekkaa alkaa näkyä jo uralla ja teillä! <3 Aurinkolasit jos vaan muistais ottaa mukaan. :D
Eilen:

Riksu odotteli karsinassa kun mentii tallii. Joten se oli ihan villinä. :D Vaihettiin bennon ja varsan tilalle riksu tarhaan ja käytiin siivoomaa karsinoita.





Ku oltii riksu haettu pihalta jätettii hänet seisomaa varustustilaan ja haettii harjat. Harjailtii riksuu ja sit Elisa leikkas riksulta harjaa ja häntää. Nyt on pois se sojottava tupsu korvien takaa pois! Ihanaa! Sit varusteet selkää. Oltii edellisenä päivävä ajateltu et otetaa benno mukaa, mut bennolta oli lähteny kenkä irti, ni ei haluttu ottaa mitään riskejä ja seuraavana päivänä bennolle oli tulos kengittäjä, niin ei otettu hänt mukaa.


Joten lähettii kakspäällä maastoon. Pitkästä aikaa tehtii ampumaradan lenkki, ku heimo sano et olis paremmassa kunnossa ku suopelto. :) Riksu oli ihan innoissaa ku viimeks kesällä käytii siellä ratsastelee :D Ponimuksessa oli virtaa! Otettii kolme laukka pätkää ja välil ravailtii ja sit välikäyntejä aika paljo. Riksulla oli tänää jarrut tallella ja pysähty hirveen hyvin vaikka oliki kova vauhti. :)

Mut riksul oliki säpsähtely päivä... :') Hää säpsähteli hirveesti ja ei suostunu melkee menee eteenpäin ku oli puu kaatunu tien vieree ja sit sellane pitkä suora minkä laidalla oli korkeita puu pinoja. Sain riksu menee sen kaatuneen puun vierestä, mut sit piti taluttaa puu pinojen ohi, ku oltas oltu muute ojassa... :/

Muuten lenkki meni tosi upeesti ja meillä kesti 42 min. :D Venyteltiin kunnolla lenkin jälkeen. Voidaan jos muistetaan, ni ottaa video venyttelystä ens kerralla. :)

Oltiin ahkeria ja pestiin ja ravsattiin riksun suitset ja satula! Ostettiin uudet "hinkkaussienet" tallille, ni en muista millo viimeks riksun suitset ois ollu noin puhtaat! :) Ja ne hinkkaussienet on ihanan värisii ;)

Ei kommentteja: