tiistai 17. syyskuuta 2013

Koulukiemuroita ilmansatulaa

Lähdettiin koulun jälkeen tallille suunnitelmissa mennä kentällä koulujuttuja. :)

Varustettiin R aika nopeasti karsinassa, koska aikataulu oli vähän tiukka. Riksu oli järjesttänyt meille pikkusen puuhaa kun oli yltä päältä mudassa. :D

s i n i : Alkukäyntien jälkeen otin perus siirtymiä ravista käyntiin ja suoraan pysähdykseen. Tehtiin ympyröitä, voltteja , kolmikaarista, kaarevaa kiemurauraa jne. Riksu oli kivan tuntuinen mitä nyt itse muistin ratsastaa kulmat huolellisesti. Laukassa tein myös ympyröitä , suoraa uraa ja lävistäjälle ja keskellä vaihdettiin ravin kautta laukka.

 Pohdittiin tuossa ratsastuksen jälkeen miten jalat yrittää tulla liiian eteen kun riksun maha on vähän pyöreä. :D Eli tiivistettynä vielä Riksu oli kiva ratsastaa!

l a u r a : otin alkuun heti laukat , laukkasin aika paljon ympyröillä ja vähä myös uralla. Riksu meni muuten iha hyvi, vähä puski ympyrää isoks ja sit oli aika vauhdikas. Sen jälkee ravailin lävistäjilä ym, mitä nyt niihin ratoihin tulee. Loppuun menin vielä kummatkin radat läpi ja otin loppu ravit + käynnit (: Riksu oli kaikinpuolin ihan mukava ja rento.

Ja siis jos joku miettii että mitä ratoja niin olen toivottavasti menossa ( jos saan kyydit) reilu viikon päästä koulukisoihin ja siellä menossa 2 ceen rataa riksulla ! :)



Ei kommentteja: