keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Esteitä!

Hypättiin sunnuntaina esteitä Riksulla. Taisi jäädä hyppäämis into päälle, kun oltiin aamusta katsomassa/hoitamassa estekisoissa! :)

l a u r a : Hyppäsin siis ensimmäisenä ja riksulla oli vähän energiaa :D Esteet oli kaikki alkuun semmosii varmaan 40-50cm ristikoita kun taukoo on ollut. Ite tykkään myös enemmän ristikoista niin.. Hyppäsin myös ensin sitä sarjaa ja riksu toisen esteen paristi kier. Ne esteet tais olla vähän liian lähekkäin tai sitten vaan ei tullut hyviä paikkoja.
       Alko sitten sujuu paremmin. Samaan pötköön otettiin se yks väähn isompi ristikko toisella pitkällä sivulla. Riksu meni ihan hyvin ja hyppäs hienosti ! Itekki alko loppuun saada istuntaa paremmaks. Hyppäsin vielä vähän isompaa ristokkoo loppuun sen varmaan 75 ? Ja sen jälkeen oli sinin vuoro !
jalka seikkailee :s

s i n i : Tuntui oudolta olla pitkästä aikaa hevosen selässä ja ajatella että kohta pääsee hyppäämään! :) Olikin jo vähän ikävä sitä tunnetta.. Aloitettiin sarjalla jossa oli kaksi pystyä, jota laurakin meni. Aluksi oli hankaluuksia paikan etsimisessä ja pari kertaa riksu yritti ohittaa toisen esteen. Sitten se alkoikin sujumaan ihan hyvin ja tuli hyviäkin hyppyjä. :)

Seuraavaksi tultiinkin yksittäistä pystyä, jota aina korotettiin ja riksu hyppäsi hienosti! :) Yksi kenguru loikka piti pakolla ottaa mukaan. ;) Parissa hypyssä en ollut yhtään mukana jos lähdettiinkin yllättävän kaukaa tai läheltä, eli tässäkin oli aluksi hakusessa ponnistus paikka. Korkeimmillaan este oli varmaan n. 80cm.

Omassa istunnassa on vielä paljon parannettavaa mutta onhan se parempi mielestäni kuin viimeksi. Kädet nousee tosi ylös ja jalat sojottaa ulospäin jne. Eiköhän se siitä harjoittelemalla!
hypyssä täysin mukana ;) oli pakko laittaa koska riksu <3
molemmat tyylillä :D

Lopuksi pari ihan pientä pomppua ja loppuravit. Riksu oli upea tänään! Loppukäynnit ratsasti Jenni ja Helmi. :)

Tallilla pestiin riksu ja jalkoja letkutettiin! Sitten herkkuja suuhun ja karsinaan.

Muistakaas rastia ruutuun alapuolella jos tykkäsitte :) teitä on kuitenkin 82 lukijaa + anonyymit ja rasteja tulee postauksiin 1-3 :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sinillä aika kova ote suuhun hypätessä :/

Anonyymi kirjoitti...

Katoin itse myös et ei oo paljoo myötäystä sinillä.. :d

Sini kirjoitti...

Niin parissa en päässyt hyvin mukaan ja jäi inhottavasti hieman suuhun( ainakin kuvissa näyttää) 3: eiköhän se tuosta kun pääsen enemmän hyppäämään kun oli toinen kerta tänä vuonna kun pääsin hyppäämään.. Kuolaimet tulee hieman suun ulkopuolelle muutenkin sekä laura piti "tuntia" eikä kyllä huomaittanut siitä kertaakaan..

Sini kirjoitti...

Sekä mulla on hyvin taipuvat ja "elävät" ranteet joita meinaan aina ratsastaessa liikutella ja se myös näkyy kuvissa... :/