lauantai 17. elokuuta 2013

Piuhailua ja rallittelua !

Ja taas yksi tylsä postaus muitten kuvittomien postausten joukossa. Huomenna räpin jostain kuvia kun meen sinin kanssa, tuskin ratsastus kuvia mutta jotain :D 
Mutta mutta eilen kävin eka riksun kanssa eka tiellä, laukkailtiin tiellä pitempiä pätkiä mutta rauhallisesti. Mentiin semmone pieni lenkki parin pellon kautta. Loppu mäki tultiin vähä lujempaa.
kentällä menin hetken ilman jalkkareit ravii ja sit oli anni ja jenni vuoro. Ne otti ravii ja laukkaa vähä ural ja ympyräl. 


Tänään sitten mentiin kentälle piuhojen kanssa ja eka anni ja jenni meni yhteensä noin 30min jtn ravijuttuja ja vähän laukkaa. Kasikkoja mm. Sen jälkeen mie menin noin. 30min taivutteluja ja kaikenlaisii kiemuraurii :D Laukkaa otin uralla ja sit vähän myös siin kiemurauralla. Riksu meni tänää aika kivasti. Oli taas loppuu rento. 
Loppukäyntien jälkee pesulle ja sit ruuille!

Ja kerkesin varata sit ens kesäloman alulle leirin ja meinasin ottaa myös riksun mukaan (: Siintä ei nyt vielä enempää. Tää on eka kerta ku riksu on jossai muulla tallilla yötä ainaki miun tietääkseni joten vähä jännittää et mite herra käyttäytyy :D Mut sen näkee sitte! 
kuva viimeviikolta :)

2 kommenttia:

siuliina kirjoitti...

http://sanninkaviojalat.blogspot.fi/

Mulla on sulle haaste! c:

sini ja laura kirjoitti...

oi kivaa meen heti kattooo :)