sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pieni benno postaus ja riksun liikutusta/ kuulumisia

Heippa heii!
On jääny vähän tää kirjottelu vähemmälle mutta nyt taas yritän hereillä täältä C: Lauantaina illasta kävin riksulla vähän tuuppimassa koulua. Otin pitkän raipas messiin ja aattelin että riksu vois olla vähän jäässä ja muutekin höyryveturi ku keskiviikkona menin vaa sillo tiellä kevyesti ilmansatulaa.
Kentällä jo oli iha lentoon lähössä. Otin käynnis volttei ja asetteluita ja pysäytyksii. Sitten ravissa ympyröitä ja kasikkoa. Ja sitten siirryimmenkiin päivän ' päätehtävään' nimittäin laukan harjoitteluun. Ekana opeteltiin riksu 12w ties kuin monta vuotta ratsunhommissa oikeeta laukkaa oikeeseen suuntaan. Sitte ku se alko tulee nätisti ja muuteki laukka pyörimään ni tekemään temponvaihoksii. Ku alko menee vähä paremmi lopetettii, siintä on hyvä jatkaa C:
Kävin vielä tiellä laukkailemassa. Riksu oli sielläki sillee ' saaks nyt mennä kovaa vai hiljaa :D


Sunnuntaina oli suuri etepäivä C: Tehtii meidän pikkukentälle semmonen 5 esteen rata. Menin suurimman osan ravissa ja laukan sen jälkeen ku oli vähä vaikeuksia riksun hyppyihin mukautuminen. Ollu koko talvitaukoo. Tunnille jo kaipailisin. Siinä oli sarja, mörköeste ja sit pari ristikkoo. Se pelottava este oli semmone että viltti siinä päällä. Siinä pari kertaa kiels ja sit meni kunno koikkaloikalla <:
taiteelline kuva xd meiän rata siin C: 
Lopuks käytii vielä tiellä kävelee

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

essi oli benno keskiviikkona hyppää, tässä vähän kuvia ja yks videon pätkä c:









Ei kommentteja: