keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Koulutuuppailuja ja maastossa ilmansatulaa

ääh, nää on tylsii nuo otsikot aina ku en keksi mitään mukavaa :/
mutta mutta, eilen olin tallilla ja sato vettä, menin riksulla tiellä aika reippaasti ja loppuu anni mnei ja mie kävelin tiellä  vielä.

Tänään sitte oli vähän parempi ilma ja mentii sinin kanssa hessulla ja riksulla kentälle. Menin ilmansatulaa taas vaihteeks. Kenttä oli muute iha hyvä paitsi toine pää märkä ja toisella pitkällä sivulla oli tuota uutta hiekkaa ni vähä pehmee. Tehtii siinä ekana käynnissä pysäytyksii ja ympyröi ja sitten ravissa olin ympyrällä suurimmaks osaks. Toisessa päässä loppuun vielä parit laukat kumpaakiin suuntaan.
Sen jälkeen suunnattiin taas tielle loppuun. Käytiin eka ampuradal rajalla kääntyy ja sitten viel toisessa suunnassa kuutostienvarressa. Otettii parissa kohissa ravii ja ysk ylämäki laukattiin. Muuten käynnissä.
Team Laura & Riksu
Team Sini & Hessu
Herkkä hetki :3 älkää kattoko ilmettä :cc 
Miehinen kampaus <3
Tallilla namuset suuhun ja sadeloimi selkään ja pihalle vielä puoleks tunniks seisoskelee.

Tein lauantaina pientä videopostausta mutta sen editoin ehkä vasta huomenna. Sitten julkasen vaikka ei se mikään ihmeellinen ookkaan. Ja tänään ratsastettiin ja juoksutettiin benno, siintä ehkä vähän rallittelu videota jossain vaiheessa C:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meneekö toi hessu vähä kuolaimen alla xdxd viimeks ku näin kuvii täällä siintä ni meni viel hyvi :D Ratsastaako sitä koskaan kukaan läpi ?

Sini kirjoitti...

Niin menee kuvassa.. Hessu kyllä menee ihan hyvin mutta sillä oli taukoa 2viikkoa ja se näkyy kuvassa :D olisin tietenkin voinut laittaa toisenkin kuvan..

Anonyymi kirjoitti...

ookk...miks et sit laittanu kuvaa jos kerta hessu menee sit paremminkin :D

Sini kirjoitti...

Laitoin kuvat niin myöhään postaukseen etten jaksanut enää käydä valitsemaan yhtä parasta kuvaa sieltä :)