sunnuntai 11. lokakuuta 2015

'Ratsukko keskeyttää..'

Juu kauden vikat koulukisat ja  piti tulla tän kauden paras suoritus että päästäs sitten tauolle hyvillä mielillä niin mites siinä sitten taas kävikään. Vielä aamulla mietin et mitenköhän se rata menee niin kävi mielessä et ois hirveetä jos hevonen vaan pysähtys eikä liikkuis mihikään mut olin sitä mieltä että eihän tuo nyt semmosta ikinä keksis.. Hyvillä mielillä lähettiin kun riksu oli treeneissä aika hyvän tuntunen ja omasta mielestä verkassakin tuntui kivalta. Kohta oltiinkin kahdestaan maneesissa ja riksu ihan peloissaan. Tuomarin päätyä se koko ajan katseli ihmeissään ja alkuun kerkesinkin hetken pyörittelemään siinä päädyssä. Pillin vihellyksen jälkeen se muuttuikin entistä pelottavammaksi ja alkuun vielä mentiin ihan okei, mutta sitten riksu ei enään mennyt toiseen päätyyn. Taistelin hetken ja yritin jatkaa muttei siintä mitään tullut. Keskeytin ja ärsytti niin paljon. 
Pitäs käydä talvella treenaamassa jossain maneesilla ettei se olis niin hirveetä. Ei ole kyllä ennen ollut noin peloissaan vaikka samassa maneesissa ollaan oltu ennenkin kisaamassa..
silmät kii ja sinne päi 


 No sitten vähän iloisempaan juttuun, oltiin pari viikkoa sitten estekisoissa ja hypättiin 60cm ja puhdas rata tuli ja uusinnassa 70cm ja puhdasrata 35sek. ajalla! Olin niiin tyytyväinen riksuun, ihan huippu poika ! 3sija tuli vielä ja ruusukekkiin saatiin! Se on vissiin siirryttävä esteratsastukseen..




















4 kommenttia:

Inka Pääkkönen kirjoitti...

Voi ei, uskon että ärsyttää kyllä! :/ mutta ne on vasn yhdet kisat ja ens kisoissa sit taas paremmin :)

Http://vaikeuksienkauttavoittoon1.blogspot.fi

sini ja laura kirjoitti...

nii toivottavasti ens kerralla paremmin !

Anonyymi kirjoitti...

Eksyimpä taas tänne kirjanmerkkivalikon avulla. Heti tämän postauksen nähtyäni, olin sillein : "Iralla! Oon nähny tän ratsukon ennenki! Toi oli toi ihanaa heponen!"

Mutta joo, eipäs miulla muuta kun, että blogissani haaste siulle :D
kuolainrengas.blogspot.fi

sini ja laura kirjoitti...

haha kiitos kommentista(: ! joo käyn katsomassa haasteen