keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Koulukisat !

Eli oltiin riksun kanssa sunnuntaina koulukisoissa iralla ! Sitä ennen ollaan käyty parilla tunnilla ja ulla kävi vähän riksulla ratsastamassa. Riksu meni aika kivasti ennen kisoja tunneilla, oli rento ja hyvin kuulolla. Paljon parempi kun esim. pari kuukautta sitten.
Kisoihin lähettiin aamulla puol 11 maissa ja perillä oltiin puol 12 maissa. Laitettiin riksu valmiiks ja menin kävelemään sen kanssa verkkakentälle, Riksu oli tosi hätänen ja hirnu kokoajan traileriin jääneen väkkärän perään :D Mentiin sitten maneesiin verkkaamaan ja sielläkin riksu oli tosi reipas ja jännittynyt mutta loppuun alkoi rentoutumaan. No sitten kun verkka loppui ja muut lähti maneesista niin rentous hävisi kun jäätiin yksin maneesiin! Rata meni omasta mielestä aika huonosti viime päivän treeneihin nähden :s No mutta ihan tyytyväineen oon, paperissa oli 5-6.5 numeroita ja prosentteja saatiin 59% ja risat. Enimmäkseen lapussa luki riksun reippaudesta ja jännittyvyydestä.

klipattiin riksu viikko sitten!  
Mentiin myös meidän ensimmäinen kn special sunnuntaina ja mietin jo mitä siintä tulee kun riksu oli ekassa luokassa tuommoinen. Tavoitteena oli saada yli 50% :D Verkassa riksu olikin tosi hyvä! Rata meni paremmin kun edellinen. Prosentteja saatiin 57% ja risat eli olin tyytyväinen (: ( riksu ekaa kertaa oli radalla noin jännittynyt yksin jäädessään ja hirnui myös kokoajan :D ei tee sitä oikeastaan ikinä) Purettiin riksu ja laitettiin loimet päälle ja vuoteltiin siellä viellä väkkärän ja elisan suoritusta! Sijoituksia meille ei tänään siis tullut, ceessä oltiin 9sijalla ja kn:ssä 6sijalla. c:
ja kotiinpäin..




















3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Hyvä työ! Mein pitäis joskus päästä samoihi kisoihi teidän kans :P

sini ja laura kirjoitti...

kiitos ! Jep , todellakin pitäis c:

Anonyymi kirjoitti...

Näin teijät siel, ku olin kattelee kisoi kavereitten kaa:) Ite ratsastan iralla:)