maanantai 17. helmikuuta 2014

viikonlopun koulutuuppailut (-:


Heissantaas kaikille (: Nyt taas vähän kiirettä pitää mutta tän viikon jälkeen alkaa loma ja sit aikaa enemmän tallille ja kirjottamaan tänne ja panostamaan näihi postauksiin !

Lauantaina normaalisti taas tallilla ja mentiin pellolle ratsastelemaan. Tein sinne uraa ympyrälle ja siinä oli aika hyvä pohja että pysty laukkaamaankin. Siinä ravailtiin alkukäyntien jälkeen ja vähän aseteltiin ja taivutultiin. Riksu meni hyvin, ei sählännny turhii vaa oli kuulol (: Siinä sit tein suunanmuutoksii ravissa ja loppuun laukkailtiin viel. Anni ja Jennikin meni siinä loppuun ja sen jälkeen käveltiin tallille.

Sunnuntaina sato lunta paljo :3 Heppaset oli kyl iha märkii ku tulivat sisälle. Otettii riksu ku se oli jonkuu aikaa ollu sisällä kuivumassa ja mentiin kentälle, ilmansatulaa. Siinä vaan otin alkulämppien jälkeen ympyröitä ja ravi-pysähys-ravi siirtymii. Sit viel laukkailin uraa pitkin. Riksu oli tänäänkin iha hyvä (: Jennin jälkeen kuvailtiin kentällä hetki.

2 kommenttia:

Janina ja karvakamut kirjoitti...

Moikka! Voinko käyttää kuviasi blogissani? Teen vain postauksen rennosta hevosesta. Linkkaan AINA kuvan alle blogin linkin, josta se on otettu. Olisi kiva, jos saisi käyttää kuviasi, mutten käytä, jos ei käy. :) laita toki säpöä: janina.ruotsa00@gmail.com

sini ja laura kirjoitti...

moikka(: En anna riksun kuvia muitten käyttöön mutta kiva kuitekin kun kysyit (: