lauantai 26. lokakuuta 2013

koulutuuppailuja :)

Riksu joutu viikol nyt seisomaan vaan kun en kerennyt tallille ja ilmat oli vähän kurjat. Lauantaina eli tänään menin sitten tallille ja siellä ootti yks ylienerginen ja värin vaihtanut pallero. Eli se oli piehtaroinut mudassa aika paljon D: Ja ku mentiin tallin pihaan ni yhet vetää siel mehässä rinkii. 
No menin hakee riksun melkeen heti sielt ja harjattii varmaan puol tuntii eikä se väri lähe pois ku pesemäl. Varusteet ja aattelin et vois laittaa ne jumpparit ni ne myös (: 
Kentällä menin riksulla alkukäyntien jälkeen sitä käynti-pysähdys-peruutus-ravi-käynti jne.. ku alko kulkee siin tein kulmii pienii volttei ravissa ja kolmikaarista. Laukkasin vähän vaan ympyröillä ja loppuun viel rentoravi ja sit käynnissä asetustaivutus juttuja ja pikkuvoltteja. Riksu oli yllättävän hyvä se meni tosi nätisti ja käynti oli jo tosi kiva :33 harmi ku ei ollu kameraa se nimittäin oli nii kultainen :*


Anni ja jenni viel meni loppuun ja sit riksu pikku pesulle et pestiin mudat pois. Vein riksun viel ulos vähäks aikaa loimen kaa mut se oli vähän huono ku menin hakee ni se loimi oli muuttunu pinkist ruskeeks D: Noo pitää pestä se.. riksu pääs ruuille ja myö lähettiin kotiin (: 

Huomenna en tiiä yhtään mitä teen riksun kanssa..oisko jollain jotain ideoita ? :) Kommenttia siis!! 

Ei kommentteja: