tiistai 23. heinäkuuta 2013

ilmansatulaa tuuppailua ja rallittelua!

Inhottaa nii julkassa näitä postauksia kun ei taaskaan ketää kuvaamassa enkä muitakaa kuvia ottanu :c 
Kirjotan silti, tän vaikkakin ilman kuvia. Lukekoon joku ken haluakoon (: 
PÖÖ :3

Anni ja jenni on nyt parina päivänä käyny riksulla koulua ratsastamassa ja riksu kuulemma menny hyvin :) Menin tänään 12 maissa tallille ja siivosin karsinat ja lakasin lattiat. Laitoin ruuat turpoomaan ja otin riksun laitsalta ja lähin ratsastaa ilman satulaa kentälle. 
Alkuverkkojen jälkeen ekana mentiin kasikkoo ja sen jälkeen kolmikaarista kiemurauraa. Riksu meni tosi hyvin, oli rento edestä ja takapää tuli hyvin mukana myös :) Otin laukkaa silleen että keskeltä pitkää sivua nostin laukan ja seuraavalla pitkällä sivulla käynti ja taas samanlailla ( toivottavasti joku tajus xd)
Laukkojen jälkee hetki vielä ympyrällä taivutteluu. 
näyttäpä herra hassulle :D tommone puikula O_.
Loppuun teille viellä laukkailemaan. Kävin myös pari ralli pätkää pellolla ja oli nii ihanaa ku tuuli heilutti heiniä että ihankun ois laukannu heinämeressä ;) :33 Loppukäynnis metsässä ja tallille pesemään hikistä riksua. en jälkeen venyteltiin ja yritin opettaa riksulle vähän uusia temppuja, niistä lisää myöhemmin. Totutin/ yritin totuttaa riksua ötökkä sumutteeseen. Kyllä myö vielä joskus sitä suihkutetaan riksuun niin että hää ei pelkää enää yhtään :3

Ei tässä sen enempää , huomenna puomeja ja kuvia!! ;);)

Ei kommentteja: