maanantai 6. toukokuuta 2013

Perjantain ja viikonlopun hulinat (: + pieni ilmegalleria part 2

Nyt tähän vähän perjantain ja lauantain menoa ja huomenna ehkä sunnuntailta C; Valmistautukaan pitkähkään tekstiin ja kuviin ;)

perjantaina koulun jälkee mentiin tallille 2 yöksi ja aattelin et en jaksa enää tänää ratsastaa mut päätettii sit kuitenkin mennä ilmansatulaa kentälle kouluilee. Siin tein taivutteluja ja ympyröit ja laukkasin aika paljon. Oli oikein mukavaa ja riksu oli rento ja nätti poika ;3 Anni ja jenni ravailivat hetken ja sitten menin tielle lopuraveille ja käynneille. Menin yhen pellon läpi ja sitten tallille. Siellä riksu pääs ruokailemaan !

lauantaina sitte riksu sai ulkoilla ihanassa ilmassa puoli kolmeen ja sitten vasta otin hänet töihin. Hää oli niin sulone ku nukku vaa pihalla ja nautti afast ;3 Käyti ekana tiellä vähän laukkailee ja sitten hypättiin pari kertaa ja elisa neuvo siin sivussa. Kentällä oli kolme pientä ristikkoo ja niitä mentiin sitte pienenä ratana. Oli kyl nii onnistunu hyppykerta ! Riksu oli innokas ja mieki pääsin hyppyihi iha hyvi mukaa ja sain ohjattuu hyvi :)
Tallilla sitten riksu pääs pesulle ku oli vähä hikine ;p Sit loimi 2h selkään ja nukkumaan !



pesin intoo ku paparazi kuvas ;p 



kärsä ;33






Ei kommentteja: